07
Jul
10

Wtinfo aplikasi On device ringtone generator beta

(Copas)
Sepintas saya baca di web nya, aplikasi ini berguna untuk bikin ringtone di bb kita.

Maaf saya pribadi belum sempat coba. Baru saja saya dapatkan dan langsung saya share.

Aplikasi ini merupakan aplikasi BETA (dalam tahap pengembangan) dan masih GRATIS

Karena masih dalam tahap BETA, tentunya akan ditemukan kelemahan2. Hal ini juga sudah diperingatkan oleh publisher nya. Ada dibawah in english

Link download :
http://s4bb.net/ota100208/beta/odrg.jad

Installation instructions:
http://www.blackberryinsight.com/2006/12/28/installing-3rd-party-applications-2/
http://www.blackberryinsight.com/2007/07/25/how-to-install-3rd-party-applications-mac-os-x/

On Device Ringtone Generator for BlackBerry® Smartphones
This small app can create a new ringtone directly on your BlackBerry. The program is still in an early beta stage. Current features are:

Easily create a ringtone on your BlackBerry® Wireless Handheld.

Save ringtone to: internal memory or SD card.

Save memory by using the highly compressed AMR audio file format.

Git your ringtone the name you want to.

Very easy integration! Just select the ringtone in your profile setting.

Get feedback on how long you are recording your current ringtone.

Playback already recorded ringtones.

Features since version 1.0.2:

UI improvements.

Space bar handles start/stop functions for record and playback.

Minor bug fixings in ringtone listing and not user-recognizable areas.

Features since version 1.0.3:

UI improvements.

Help screen.

Ringtone files size is shown.

Ringtone can be renamed.

Bug fixes: preferences saving, timer reset.

New features since version 1.0.4:

UI improvements.

Download ringtones added.

Minor bug fixes.


0 Responses to “Wtinfo aplikasi On device ringtone generator beta”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Gavin Torinno

Calendar

July 2010
S M T W T F S
« Jun   Sep »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blog Stats

  • 41,838 hits

Follow me : @gtorinno

  • Saya selaku pribadi dan kepala rumah tangga ingin mohon maaf lahir dan bathin atas segala kesalahan baik yg… — path.com/p/2OCTnq 6 months ago
  • Buat gue simple ajah.. Ngeliat kelakuan para supir taksi konvensional bertingkah seperti ini dan didukung oleh… — path.com/p/20Ao5W 8 months ago
  • Udeh kayak artis aje twitter gue mau di hack... ckckckck.... 1 year ago
  • Udah ahhh... stop ahhh... ntar ponten gue jelek kalo di riview ngetweet dia mulu... 1 year ago
  • Baru inget kata bini kalau gue harus behave di sosmed.... apus tweet.... 1 year ago

%d bloggers like this: