27
Oct
09

Daftar APN Operator

APN operator :

Axis
APN: axis
User: axis
Pass: 123456

Indosat
Apn: indosatgprs
Username: indosat / blank
Password: indosat / blank

XL
Apn: http://www.xlgprs.net
Username: xlgprs
Password: proxl

Telkomsel®
Apn: telkomsel
Username: wap
Password: wap123

Three / 3
Apn : 3gprs
Username : 3gprs
Password : 3gprs

(Copas Om Arts)


2 Responses to “Daftar APN Operator”


  1. 1 sigit Cahyadi
    October 27, 2009 at 07:03

    Bos,
    Info aja nih..
    Smua nomor indosat baik im3, mentari & matrix smuanya pake apn seperti dibawah ini:

    Apn: indosatgprs
    Username: indosat / blank
    Password: indosat / blank

    Untuk apn indosatm3.net & satelindogprs udah ga dipake lagi..
    Thx…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Gavin Torinno

Calendar

October 2009
S M T W T F S
« Sep   Nov »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Blog Stats

  • 41,833 hits

Follow me : @gtorinno

  • Saya selaku pribadi dan kepala rumah tangga ingin mohon maaf lahir dan bathin atas segala kesalahan baik yg… — path.com/p/2OCTnq 6 months ago
  • Buat gue simple ajah.. Ngeliat kelakuan para supir taksi konvensional bertingkah seperti ini dan didukung oleh… — path.com/p/20Ao5W 8 months ago
  • Udeh kayak artis aje twitter gue mau di hack... ckckckck.... 1 year ago
  • Udah ahhh... stop ahhh... ntar ponten gue jelek kalo di riview ngetweet dia mulu... 1 year ago
  • Baru inget kata bini kalau gue harus behave di sosmed.... apus tweet.... 1 year ago

%d bloggers like this: