08
Aug
09

WTShare Information for 8310 HYBRID

DWIYOR !!!

8310/4.6.0.291

8310/4.6.0.291

English Language

lyricidal have made WORKING hybrids for the 9500/9530 before and wanted to try something out for the 8330 users.

This particular beta hybrid consists of:

4.5.0.163
4.6.0.291
5.0 Files

Enjoy!

Please Back up EVERYTHING before installing this.

This should work on any 4.5 Device if done properly – It is the Java folder only

Java Only:

http://www.theiexplorers.com/bb/beta/CurveHybridv1.rar

To install:

1. Download the latest OS for your 4.5 device

2. Copy or extract this whole files contents to your C:Program Files/Common Files/Research In Motion/Shared/Loader/
Files83#0-v4.5.0.1##_P3.4.#.# folder (Where # is the actual OS you’ve installed)

2a. Shrink files if you’d like with the newest Shrink-A-OS included

3. Click Launch Loader in Shrink-A-OS OR go to Loader.exe in the AppLoader folder and update your phone

Please Back up EVERYTHING before installing this.

Please post any issues you have so I can try to fix them. Also – let me know if the previous profiles fix is still required for Verizon users and lyricidal will update accordingly (or issue a file fix .zip)

Thank you for trying theiexplorers.com Hybrids by
lyricidal

Bahasa Indonesia

This particular beta hybrid consists of:

4.5.0.163
4.6.0.291
5.0.0.130 (Browser)

Silahkan BackUp seluruh nya sebelum menginstall Hybrid ini.

File ini akan bekerja dengan sangat baik di OS 4.5. File berisikan JAVA-nya saja.

Java :

http://www.theiexplorers.com/bb/beta/CurveHybridv1.rar

untuk meng-install:

1. Download file diatas, lalu extract file nya ke Program Files/Common Files/Research In Motion/Shared/Loader/
Files83#0-v4.5.0.1##_P3.4.#.# folder (dimana OS asli anda terinstall).

saran saya JAVA dari OS yang asli jangan dihapus, akan tetatpi di back up jasa atau di rename dengan nama lain, seandainya mengalami masalah bisa kembali ke OS asal.

2. Shrink OS anda dengan Shrink A OS jika memang diperlukan (biasanya Hybrid sudah di Shrink, jadi yang bisa di-shrink lagi adalah aplikasi seperti Docs To Go)

3. lalu, jika sudah masuklah ke folder Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader, dan pastikan Vendor.XML anda sudah terhapus. lalu cari dan tekan Loader.Exe

4. Jika selama proses ditanyakan untuk mengganti OS yang baru, TENTU saja kita harus update OSnya, jadi pilih yes. lalu akan muncul juga dialog box yang menanyakan apakah ingin melakukan full back-up dan restore, jadi pilih lagi yes… dan lanjutkan…!!! (kayak Iklan TV)

5. Proses backup berjalan, lalu loading berjalan, dan terakhir adalah proses restore…

6. tunggu beberapa saat dan selesailah prosesnya… Mudah kan…? tapi ingat satu hal… Do It With Your Own Risk…!!!

Terima kasih… dan selamat mencoba…!!!


3 Responses to “WTShare Information for 8310 HYBRID”


  1. 1 ronny
    September 3, 2009 at 19:32

    bro gavin, saya mau instal hybrid ini tapi agak-agak takut gitu, boleh kasih sarannya ga, bagus lagi klo ada review dari bro gavin.

    tengkyu,
    best regards
    ronny

  2. 2 johan
    December 26, 2009 at 01:46

    linknya kok ngga ada boss…please…thanks

  3. 3 rama
    March 15, 2010 at 13:44

    bro filenya kok ga bisa dibuka yah… ada link lain ga yah….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Gavin Torinno

Calendar

August 2009
S M T W T F S
« Jul   Sep »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Blog Stats

  • 41,839 hits

Follow me : @gtorinno

  • Saya selaku pribadi dan kepala rumah tangga ingin mohon maaf lahir dan bathin atas segala kesalahan baik yg… — path.com/p/2OCTnq 6 months ago
  • Buat gue simple ajah.. Ngeliat kelakuan para supir taksi konvensional bertingkah seperti ini dan didukung oleh… — path.com/p/20Ao5W 8 months ago
  • Udeh kayak artis aje twitter gue mau di hack... ckckckck.... 1 year ago
  • Udah ahhh... stop ahhh... ntar ponten gue jelek kalo di riview ngetweet dia mulu... 1 year ago
  • Baru inget kata bini kalau gue harus behave di sosmed.... apus tweet.... 1 year ago

%d bloggers like this: